Tuesday, September 27, 2011

Beauty Contest - AKP Party: Current Turkish Ministers, President, Prime Minister.



























8 comments:

  1. Vah vah ulkemin hali, kimlerin elinde.

    ReplyDelete
  2. Why can't we vote for the most beautiful one? My vote goes to...

    http://4.bp.blogspot.com/-jsGJ4noTjjE/ToJhyqQVA6I/AAAAAAAAAlQ/NAP-Iub7tuM/s1600/demir.jpg

    LOL

    ~GC

    ReplyDelete
  3. I was contemplating between ......cant even narrow it down, sorry. They all share the same aurora, I guess no need to even point that out. It must be self-evident for all those willing to see it through.

    ReplyDelete
  4. Merhaba JudasPriest, bakanlarimiz sadece guzel degil, egitimli, ozgur dusunceye sahip, yuksek AKP erdemine sahip hepsi birbirinden ustun insanlar, bir secim yapabilmem icin bikinili fotograflarini gormem lazim!

    ReplyDelete
  5. Dear Brownian (BTW, I know you feel brown and all, but brownian motion is the random gas molecule motion model, as you may already know ),

    Thank you for dropping a comment.

    Bugun bu guzellerin ustune bikini giydirmeyi dusunuyordum photoshop ile faket vaktim yok, eger senin varsa bayagi komik bisey olur :-) Laf meclisten de disari, bunlara altin semer giydirsen de, birsey degismez. Nato kafa nato mermer. Yazik ki ulkemin insani hep bu bozuk kulturle pompalaniyor. Sokaklarin civik civik varos koktugu gibi. Sen ne dersin?

    K.

    ReplyDelete
  6. Onceleri nasil olur da AKP gibi yoz, egitimsiz ve gorgusuz bir zihniyeti insanimiz cozemez, kendisi, colugu cocugu icin iyi ile kotuyu ayirt edemez diye dusunuyordum ama simdi anliyorum ki insanimiz bunu istiyor. Bilmediginden, dusunemediginden, dusunmek gibi bir aliskanligi olmadigindan, inanc ile gerceklik arasindaki farki anlamamis insanimiz AKP araciligi ile kendini sonunda ifade etmeye basladi. Arada yakilanlar (aleviler), bilimsel calismalari kostekleneneler, iyi bir is yaparken sebepsizce devletin desteginden mahrum birakilanlar (Feza Gursey Enstitusu, Matematik koyu) da oluyor tabi.
    Kimimizin kensi ulkesinde dislanmasi, iste bu inandigi dine yobazca gercekmis muamelesi yapanlarin tek eseri olarak tarihe gececek.

    ReplyDelete
  7. Well said.

    Irtica yani yobazlikla ile mucadele bir odevdir, suc degil.

    K.

    ReplyDelete