Sunday, May 10, 2020

Anneler Gunu Mesaji


Son donemde, Suriye’ye 
Askere gonderdigi oglu El Nüsracı cihadistleri savunacağım diye sehit dusene devletimiz sagolsun diyen analar benim icin mesaji hakketmiyor. 
Yoluna canimiz feda reis diyen basi baglilar hic haketmiyor. Hatta imam hatiplere sabi pompolayan rahimlerinin korlesmesi en buyuk dilegimdir. 

İslam laik olamaz, çünkü kitabı şeriattır. 
Oyleyse hem musluman hem Ataturkcu de olunmaz. 
Ataturk'un Islam'a en buyuk saplagi vuran belki de tek insan olmasini anlamak istemeyenlerle seriatcilara karsi savas kazanilamaz. 
(Diger taraf bunun cok iyi idraki icinde onun icin rezolutlar, ve tek tek tum kaleleri ele gecirdiler)
CHP'nin bir cok mensubunun ve sozde aydin ve solcu gecinenlerin yukaridaki sorgulamalari yapmadiklarini ve bu yuzden Erdogan kafasindakilere yillardir bas egdiklerini goruyoruz. Bir diger nedeni ise bu aydin dediklerinin icinde  'Allah' korkusu var!!!
Medet uman bir muhalef kaybetmeye mahkumdur. 
Son 15 yildir Ekmeleddin rezaletinin mimari Kilicdaroglu halkin caresizligini direnise cevirememistir - ama insanlardan tipis tipis oy vermesini istemek piskinligini her secimde gostermistir. Halkin direncini iteleyebilecek ana muhalefettir, bir tek miting yapmaktan aciz Koglu ve CHP'yle bu is olmaz.
Turk milleti'nin bas belasi Islam dinidir. Arabin yavelerini okuyup sorgulayabilen beyinler bunu anlarlar ve 'budalalik' yapmazlar.
Benim acik ve kisa "Cozumlemem" budur.

No comments:

Post a Comment